29530.jpg

Upseerikoulutus pääkaupunkiseudulla 28.3.2020 (huom. muuttunut päivämäärä)

Päiväretki Helsingissä, teemana upseerikoulutus pääkaupunkiseudulla. Päivän opastuksista vastaavat FM Johanna Palokangas ja evl, sotilasprofessori Marko Palokangas. Matkanjohtajana Seuran matkasihteeri Johanna Pakola.

Kokoontuminen klo 09.00 Luonnontieteellisen keskusmuseon luona. Tutustumme aiemmin kadettikouluna toimineeseen rakennukseen ja sen kadettikouluaikaiseen historiaan. Museolta jatkamme matkaa bussilla kiertäen Munkkiniemen kautta (ohimarssi bussilla) Santahaminaan, jossa tutustumme Maanpuolustuskorkeakouluun ja nykypäivän upseerikoulutukseen. Santahaminasta siirrymme bussilla Katajanokalle ja nautimme kolmen ruokalajin aterian Katajanokan Kasinolla. Retki päättyy ruokailun jälkeen arviolta klo 15.30 mennessä.

Ilmoittautuminen seuran kotisivuilla (päiväretket) avautuu 27.1. klo 12.00 ja päättyy matkan täytyttyä tai viimeistään 22.2. Ilmoitattehan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot.

Retken hinta on max 75-85 €/ hlö riippuen osallistujamäärästä, minimimäärä 30 osallistujaa, maksimimäärä 50 osallistujaa. Hinta sisältää sisäänpääsyt, opastukset, bussikuljetuksen ja ruokailun (ruokajuomana hinnassa vain vesi).

Tiedustelut Johanna Pakola, johanna.pakola@gmail.com tai 040 588 4231

 

Vain yksi henkilö / lomake 

Sukunimi *


Etunimi *


Paikkakunta *


Puhelin *


Sähköposti


Erikoisruokavalio ?Kirjoita alla oleva koodi, vahvistaaksesi lomakkeen lähetyksen *

* Pakollinen kenttä