22769.jpg

Seura lisää jäsenpalveluja - kohteet ladattaviksi

Uutinen julkaistu: 16.12.2015

Suomen Sotahistoriallinen Seura lisää jäsenpalveluja – kohteet ladattaviksi

Seuran sotahistorialliset kohteet sivuille ( www.sotahistoriallisetkohteet.fi ) tulee uutena palveluna ns. POI latausominaisuus, jolloin käyttäjä voi ladata haluamansa alueen tai maan sisällä olevat kohteet omaan tietokoneeseen, älypuhelimeen, Garminiin tai TomTomiin ja näin löytää kohteelle helposti. POI tulee englanninkielisistä sanoista point of interest ja se osoittaa paikkaa kartalla, joka saattaa olla hyödyllinen tai kiinnostava. Nyt siis sotahistorialliset kohteet Skandinaviasta, Euroopasta ja Venäjältä voi ladata omaan laitteeseensa ennen matkaa. Kohteet voi ladata myös Maps with me-tuotteeseen, joka ei tarvitse datayhteyttä toimiakseen. Tämä on erittäin hyödyllinen esimerkiksi Venäjällä, jolloin ei tule yllättäviä puhelinlaskuja.

Toisena hyödyllisenä piirteenä julkaistaan karttapalvelu Yandex Maps, joka toimii kun kohde on Venäjällä. Tämä toiminto tulee automaattisesti mukaan, mutta painonapilla sen voi vaihtaa myös Google Mapsiin. Yandex on Venäjällä huomattavasti paljon tarkempi erityisesti lintuperspektiivistä katsoen kuin Googlen karttapalvelu.

Toteutuksen on tehnyt seura yhdessä joensuulaisen Sitefactory Oy:n kanssa joka on hovihankkijana toimittanut muutkin seuran sähköiset internet palvelut.

 

Takaisin