35833.jpg

Sotahistorialliset kohteet

Uutinen julkaistu: 16.01.2014

Sotahistorialliset kohteet

Seura julkaisee tänään juhlapäivänään 17.1 sivustollaan www.sshs.fi osion sotahistoriallisista kohteista, joka on tarkoitettu jäsenille ja kaikille sotahistoriallisista kohteista kiinnostuneille. Kohteet ovat rajojemme ulkopuolelta etupäässä lähialueilta sekä muualta Euroopasta ja digitoituja kohteita on nyt 400 kpl. 

Etsijä voi hakea kohteita maittain, alueittain tai sitten aivan vapaalla hakusanalla. Kohteesta löytyy kuvia, kohteen tiedot, kartta sekä koordinaatit ja lisäksi on suorat linkit Google Maps ja Google Earth sovelluksiin.

Toteutuksen runko on joensuulaisen Sitefactory Oy:n alusta ja ohjelmiston toteutus on tehty yhteistyönä yrityksen kanssa. Kohdetiedoista ovat vastanneet muutamat seuran henkilöt. Aineisto päivittyy jatkuvasti uusien kohteiden myötä ja otamme toki vastaan hyviä ehdotuksia ja päivityksiä sekä korjauksia sähköpostiosoitteeseen koordinaatit@sshs.fi .

Osioon pääsee toki sivustomme kautta yläpalkin kohdasta ”Koordinaatit” tai sitten suoraan osoitteella www.sotahistoriallisetkohteet.fi                                                               

Takaisin