blenheim_1a väreissä (Copy).jpg

TEHDYT MATKAT JA SEMINAARIT

RETKI TOLVAJÄRVELLE 20.- 22.5.2011

Seura teki retken Tolvajärvelle ja Lemettiin teemana Talvisota. Matkakohteina olivat mm. Tsolkin ja Kokkarin kalmistot, Tolvajärven kansallispuisto (Hevossalmi, JR 609:n komissaarin hauta, Tolva-järven hotelli, Kivisalmi ja Ristisalmi ja Tikiläisen kaatumismuistomerkki), Sorta-vala sekä Lemetin mottialue.

Reitti Helsingistä bussilla,  Helsinki-Lappeenranta-Pajarinhovi-Niirala-Värtsilä-Jänisjärvi. Asiantuntijaoppaina toimivat Anssi Vuorenmaa ja Bair Irincheev.

Matkan hinta oli 305 € + viisumi. Hintaan sisältyivät linja-autokuljetukset matkan aikana, majoitukset Jänisjärven lomakylässä 2 hh, puolihoito, matkanjohtajan palvelut ja kartat. Yhden hengen huoneen lisämaksu oli 70 €.

Valokuvia matkasta arkiston kuva osiossa

KEVÄTRETKI NORMANDIAAN 13.- 17.4.2011

Seuran viime syksyn matka Normandiaan oli niin suosittu, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Tämän vuoksi seura uusi matkan tänä keväänä. Ohjelma oli sama kuin viime syksynä. Asiantuntijaoppaana oli eversti Sampo Ahto.

Matkan kohteina olivat Mervillen patteri, Pegasus-silta, Swordin maihinnousuranta, Arromanchesin keinosatamat, Gold-maihinnousuranta, Omaha-maihinnousuranta, Saint-Laurent-sur-Merin hauta-usmaa, La Campen hautausmaa, Point du Hoc, Utahin maihinnousuranta, Sainte Mère Eglise, Fa-laise ja Mont Ormel.

Matkan hinta oli 1040,00 € henkilöltä. Hintaan sisältyivät lennot Helsinki-Pariisi-Helsinki, lentokenttäverot, linja-autokuljetukset Ranskassa, majoitus hotelli Kyriad Caen Memorialissa 2 hh, puolihoito (aamiainen ja päivällinen), asiantuntijaoppaan palvelut sekä sisäänpääsymaksut ohjelmaan kuuluviin kohteisiin.