8648.jpg

Pe 7.8.2020 Hamina Tattoo

Tutustumme useisiin Kotkan ja Haminan seudun sotahistoriallisiin museoihin, ja päivän kruunaa loistava Hamina Tattoon marssishow. Kohdeopastuksista vastaavat museoiden oppaat, matkanjohtajana Seuran matkasihteeri Johanna Pakola.

Lähdemme klo 10.00 Helsingistä bussilla Kotkaan, jossa tutustumme toukokuussa 2020 avattavaan Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyyn. Nautimme kahvit ja pienen suolapalan museossa ja jatkamme matkaa Haminaan. Haminassa tutustumme RUK:n museoon sekä Rauhanturvaamisen ja veteraaniperinteen keskukseen. Ruokailu on ravintola Kerholla, ja ruokailun jälkeen siirrymme Hamina Bastionin alueelle seuraamaan klo 19.00 alkavaa marssikonserttia. Tietoja tapahtumasta https://www.hamina.fi/tattoo Paluu Helsinkiin konsertin päätyttyä, arvioitu saapumisaika on noin klo 23.30.

Ilmoittautuminen seuran kotisivuilla (lyhyet matkat) avautuu 30.1. klo 12.00 ja päättyy matkan täytyttyä tai viimeistään 9.3. (ryhmäliput konserttiin edellyttävät vahvistusta jo maaliskuussa). Ilmoitattehan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot.

Retken hinta 130-140 €/hlö riippuen osallistujamäärästä, minimimäärä 25 osallistujaa, maksimimäärä 40 osallistujaa. Hinta sisältää matkat, sisäänpääsyt, opastukset, kahvin ja suolaisen, buffetruokailun ja konserttilipun.

Tiedustelut Johanna Pakola, johanna.pakola@gmail.com tai 040 588 4231 

Matka on täynnä !